Fashion

Budgettip: Panty’s van de Zeeman

Budgettip: Panty's van de Zeeman

Moeten jullie ook zo wennen aan de omslag van het weer? Ik wel en ben er ook nog niet klaar voor om mijn zomeroutfits op te bergen. Gelukkig hoeft dat ook bij lange na nog niet met deze (budget)tip: panty’s van de Zeeman.

Naast dat deze panty’s een goeie prijs-kwaliteitsverhouding hebben, zijn ze ook nog eens plussizeproof! Dat maakt de panty’s van de Zeeman mijn all time favourite panty’s. Ik neem je graag mee in mijn ervaring met de Lady fit en Lady Royal. Laten we beginnen bij de Lady Royal

Lady Royal

Voor dagelijks gebruik kies ik graag voor de Lady Royal 20 denier panty’s in de kleur zwart. De verpakking bevat twee panty’s die een comfortabele pasvorm en versterkt broekje bevatten. Ondanks dat ze geen elastaan bevatten zijn deze panty’s erg makkelijk aan te trekken. Deze uitvoering is te verkrijgen in de maten 46-48 en 50-52. Op de achterkant van de verpakking vind je een matentabel zodat je de juiste kunt kopen. Zelf draag ik de 50-52.

Deze panty’s van de Zeeman kosten €2,19 en daarvoor krijg je er 2. Afhankelijk van wat je op een dag doet kun je de panty’s 3 à 4 keer dragen en overleven ze zelfs de wasmachine.

Lady Fit

Tijdens speciale momenten of de feestdagen kies ik voor de Lady Fit 15 denier panty in de kleur brown. Deze verpakking bevat één panty die een satijnglans en ingezet kruisje bevatten. Daarnaast bevatten ze 12% elastaan en dat kun je ten opzichte van de Lady Royal merken. De Lady Fit biedt meer keuze als het komt tot kledingmaten en is te verkrijgbaar in maat 38 t/m 52. Ook van deze draag ik een maat 48-52.

Deze panty’s van de Zeeman kosten €1,49 en daarvoor krijg per één. Net zoals de Lady Royal zijn ook deze zo’n 3 à 4 keer te dragen voordat ze stuk gaan.

Ben jij ook zo’n fan van de Zeeman Panty’s? Of heb je een andere budgettip, deel ze in de comments!

www.ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer budgetproof plussize fashion tips? Die kun je vinden op mijn mode pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *