Persoonlijk

Maandverslag: November 2022

Maandverslag 2022

Het is de eerste vrijdag van december! Dé maand voor gezelligheid, tijd met familie en vrienden en een nieuwe begin. Maar voordat we vooruit gaan kijken, neem ik je graag nog even mij in mijn maandverslag november.

Vorige maand deelde ik al even dat we opnieuw zijn begonnen met de renovatie van onze trap. Inmiddels is die naar de eerste verdieping zo goed als af en zijn we bezig met de trap die naar zolder leidt. Deze hoop ik dus voor het einde van het jaar klaar te hebben. Graag deel ik in ieder geval alvast het eindresultaat van beneden met je. Onderstaand vind je dus de before, after 1 en after 2. Laat me weten wat je ervan vindt!

Naast het werken aan de trap stond november ook in het teken van bruiloft voorbereidingen, een nieuwe uitdaging, meer klus projecten en de verjaardag van Chiel. Laten we snel beginnen bij de bruiloft voorbereidingen want het eerste weekend van de maand stapten we voor het eerst sinds een jaar weer binnen bij onze trouwlocatie.

Vanaf het moment dat we de oprit opreden was het nog steeds zo geweldig als een jaar geleden. Snel parkeerden we de auto, bekeken nog eens de plek waar de ceremonie gehouden kan worden en gingen door naar binnen. Met een van de wedding planners van de locatie, ze hebben er twee, bespraken we al onze ideeën betreft de decoratie, dag indeling en het diner. Bekeken we het restaurant, de hotelkamers en de danszaal want hier waren wat renovaties geweest. En bleven we naderhand nog even hangen voor een heerlijke lunch, goed voorproefje voor de dag zelf!

Het weekend daarna waren we vooral bezig met de trap en konden we die af ronden. Maar ook kwamen vrienden van ons, Merel en Robin, langs voor een pizza- en spelletjesavond. Robin had de pizza deeg en de saus zelf gemaakt en Chiel en ik hadden de toppings geregeld. Een echte topping tip: carpaccio. Vervang de kaas voor parmezaanse en neem de pijnboompitten, tomaten en truffelmayo mee in de oven. Delicous!

De volgende dag besloten we de kerstboom op te zetten, ik houdt van die gezelligheid en kon niet langer meer wachten! Dus haalden we alle dozen van zolder en zette alles weer in elkaar. Tijdens het decoreren van de boom kwamen we er alleen achter dat er een doos met versieringen kwijt is. NERGENS te vinden en daarom gingen we de volgende ochtend aar de Intratuin voor nieuwe kerstballen. Vond Chiel iets minder, ik daarentegen:

Na het weekend had ik die maandag iets te vieren, namelijk een nieuwe contract! In september besloot ik dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging en heb die na een ‘lange’ zoektocht mogen vinden. Sinds gisteren ben ik begonnen en volgende maand neem ik je uiteraard mee in dit nieuwe begin. Maar in de week dat ik mijn contract getekend heb, heb ik ook de laatste werkzaamheden afgerond bij mijn huidige baan en nam ik vanaf de 18e een paar dagen vrij.

Dat weekend vierden we zaterdag alvast de verjaardag van Chiel met twee andere vrienden van ons. Met zijn vieren gingen we naar het klimbos in Apeldoorn. Na een paar routes, tot max. 7 meter, was ik er wel klaar mee. De boys gingen nog even door en daardoor heb ik wat leuke foto’s kunnen maken. Chiel ging zelf door tot de 18 meter route, voor het feit dat hij dit voor het eerst deed SUPER! Vervolgens zijn we met zijn vieren uit eten gegaan en hebben we de avond bij ons thuis afgesloten. De volgende dag stonden we weer vroeg op, vandaag was het Chiel zijn verjaardag en in de middag kwam onze familie langs om het te vieren.

Tijdens mijn mini vakantie heb ik erg veel ondernomen zowel binnen als buiten het huis. Zo begon ik met een lang uitgesteld project, de zolderkast voor extra opbergruimte. Ging ik winkelen in Zwolle met mijn zusje en twee maal uit eten in Apeldoorn met vriendinnen. Daarnaast bereidde ik me ook alvast een beetje voor op den nieuwe baan en heb ik wat heerlijke glamour Netflix series gekeken. Een aantal tips? Selling te OC, Buying Beverly Hills en Chesapeake shores.

En dat was het weer deze keer voor dit maandverslag november. Wij gaan vol op genieten van deze laatste maand van 2022 en dat deel ik graag volgende maand weer met je in een nieuw maandverslag. See you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vind ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *