Persoonlijk

Maandverslag juni 2024

Het is een tijdje stil geweest op de blog, maar ik kan je vertellen ik heb het schrijven gemist. Ik wil dan ook weer consistenter gaan schrijven en een betere balans vinden. Het schrijven van artikelen en je meenemen in mijn leven. Ik zal in dit artikel uitleg geven waar mijn radiostilte vandaan komt, maar nóg belangrijker ik neem je ook weer mee in mijn maandverslag juni.

De laatste 8 weken was ik wat afweziger op de blog omdat ik druk was met iets nieuws. Want hoewel ik niet actief was op mijn blog, was ik wel actiever op mijn socials. Als je mijn vorige maandverslagen hebt gelezen weet je inmiddels dat ik dit jaar ben begonnen met UGC. Dit ben ik gaan doen om meer uit mijn passie voor content te kunnen halen. Dus de laatste weken besteed ik ieder vrij uur aan UGC, met het doel om begin ’25 te kunnen zeggen dat ik een bedrijf heb.

Maar een bedrijf opzetten, wennen aan een nieuwe baan, constant creatief bezig zijn, veel sociale verplichtingen werd mij helaas snel te veel. Daarom besloot ik uiteindelijk om mij minder te focussen op de blog en even te focussen UGC en mijn nieuwe baan.

We begonnen de maand met een festival in Zutphen genaamd Festilake. Een kleinschalig festival aan het Bronsbergenmeer, maar geweldig opgezet. Helaas hielp het weer niet helemaal mee en was het zo langs het water erg koud.

We reden ook naar Oud-Beijerland voor de sample sale van Duifhuizen en kocht hier deze leuke tas van het merk NIKKIE. De zilveren details en de embroidery sprak mij erg aan. Verder was er niks naar mijn smaak en dus stonden we met 20 minuten al buiten.

Omdat we in de buurt waren van Roosendaal gingen we voor het eerst naar de outlet daar. Hier gingen we lunchen bij Bonton en ik kocht een pastel kleurige jurk bij de VILA. Normaal ben ik niet zo van de pastel kleuren, maar toen ik deze jurk zag vergat ik dat even.

Naast deze jurk kocht ik nog wat leuke items voor de zomer en stond ervan versteld hoe ik telkens terug de winkel in moest voor een kleinere maat. De laatste maanden ben ik in gewicht weinig afgevallen, maar blijkbaar wel in cm’s. Dus in deze situatie zou ik zeggen: Size does matter.

Als afsluiter van deze maand hadden we een familiedag gepland staan. Met de club gingen we fietsen, bowlen en samen eten. Dit konden we allemaal doen bij vakantiepark Mölke in Zuna. Onderstaand een paar foto’s van onze dag.

Eten

Naast heerlijk lunchen bij Bonton ben ik deze maand nog een paar keer uit eten geweest. Zo ging ik uit eten met een vriendin bij Koi Sushi in Utrecht, ging ik twee keer lunchen bij Rembrandt Lunchroom en wijnbar in Apeldoorn, aten we bij ’t Leesten Bospaviljoen én natuurlijk het etentje bij Mölke in Zuna.

UGC

De eerste helft van ’24 zit erop en sinds februari ben ik dus bezig met UGC. De eerste maanden waren voornamelijk voor de start up om bekend te worden met dit nieuwe business model. Als aanvulling daarop heb ik nog net op de valreep een nieuwe cursus aangeschaft bij Lisan Wagenaar van de UGC Academy. Deze week heb ik de eerste stappen in de cursus gezet en zal in mijn volgende maandverslag een eerste update met je delen.

Dit was mijn maandverslag juni, benieuwd naar wat juli zal gaan brengen. Wat denk jij dat deze maand gaat brengen?

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *