Persoonlijk

Maandverslag mei 2023

We zitten alweer in de 6e maand van 2023 en net zoals de maanden hiervoor neem ik je weer mee in een terugblik naar mei. Wat ging goed en wat minder, maar vooral wat heb ik allemaal weer meegemaakt.

Het eerste weekend van mei stond in het teken van het re-organiseren van mijn huishouden. De kledingkamer werd aangepakt, de koffer van Praag uitgepakt en de keuken werd grondig schoongemaakt. Dat weekend werd er dus niet veel buiten de deur ondernomen. Het weekend daarop ging een beetje hetzelfde behalve dat we op zaterdag het huis vol hadden.

Vorig jaar haalde Chiel samen met vrienden van mijn oom zijn motor uit elkaar omdat er wat onderdelen defect waren. Destijds kon hij niet meteen alles online vinden en dus stond hij een paar maanden in losse onderdelen in de schuur. Maar sinds vorige week staat hij weer compleet in de tuin. Het heeft ze 2,5 dag gekost om alles voor elkaar te krijgen, maar Chiel is helemaal in zijn nopjes en kan niet wachten om meer kilometers te rijden dit jaar.

De laatste twee weekenden van dit maandverslag mei waren ook de meest drukke weekenden van de maand. Daarin konden we ontspannen en weer een van de vele projecten afstrepen van ons to-do lijstje.

Ik neem je even mee naar ons weekendje weg van 20 mei t/m 22 mei. We zouden eerst naar Antwerpen gaan maar besloten uiteindelijk toch naar Den Haag te gaan. Iets dichter bij huis. Maar ook was Chiel door het werk al eens bij van der Valk Nootdorp geweest en wilde mij nog meenemen naar dit hotel.

Voornamelijk waren we te vinden in de sauna maar dat hield ons niet tegen om ook wat uitstapjes te plannen. Dus volgenden we een wandelroute door Den Haag, bezochten Madurodam en gingen uitwaaien aan het strand. Daarnaast genoten we ook met mate van genoeg lekkere hapjes en drankjes. Dit allemaal bij elkaar maakte ons weekendje weg helemaal af!

Vorig weekend hadden we allebei een lang Pinksterweekend en dus besloten we een uitgesteld project eens op te pakken. Nu we een (mooie) tuin hebben wilden we graag een heerlijke loungeset waar we in de zomer met elkaar én vrienden konden zitten. De meesten die we vonden lagen buiten onze prijsrange en dus ging mijn handige man weer aan de slag. Binnen anderhalve dag zette hij, met een beetje hulp van mij, het in elkaar. De set is nog niet helemaal af maar we kunnen al wel zitten. Heerlijk nu er warme en zonnige dagen voorspeld worden.

Afgelopen maand is er dus niet veel gebeurd, maar wel genoeg om een mini maandverslag mei te delen. See you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *