Fashion

Mijn 5 favoriete plussize zomeroutfits

We zijn alweer een week verder sinds we terugkwamen van onze reis naar Santorini en Mykonos. Tijdens deze trip nam ik twee koffers vol outfits mee, genoeg om af te wisselen. Afgelopen week heb ik uit deze collectie mijn vijf favoriete plussize zomeroutfits gekozen en die deel ik in dit artikel graag met je!

Vlak voor onze trip vind ik het verschrikkelijk om al mijn outfits van te voren vast te leggen. Daarom neem ik altijd meerdere kledingstukken mee zodat ik kan combineren en er ongeacht de activiteit stijlvol uit kan zien. Vaak neem ik daardoor veel te veel mee, maar het geeft mij de rust om pas op de bestemming te bepalen wat ik zal dragen.

1. Santorini white

Een heerlijk luchtige outfit die ik droeg tijdens onze hike van 10 km. Zowel de top als de rok zijn een lichte stof wat het lekker luchtig maakt met het warme weer en de witte kleur paste perfect bij mijn omgeving. Onder de rok draag ik nog een kort fietsbroekje ter bescherming tegen schurende bovenbenen.

2. The classic

Ik zei toch dat dit mijn favoriete plussize zomeroutfit zou worden? Ik LEEF bijna in deze jumpsuit en daarom kon ik ook niet anders dan hem toe te voegen aan deze lijst. De perfect fit voor een luxe diner, bruiloft of middagje struinen door de stad.

3. Chic flower power

Dit tweedelige pak met bloemenpatroon kocht ik vorig jaar bij de Ter Stal. Destijds was het mijn favoriete set en ook dit jaar staat hij weer in mijn favoriete lijst. Dit pak is ideaal om volledig te dragen of te combineren met een basis item.

4. Plussize zomeroutfits: beige knitdress

Een heerlijke basis item dat ik altijd in mijn koffer heb is deze beige knitdress. Ideaal voor momenten waarop je minder tijd/aandacht wil besteden aan je look. Deze jurk is een echt succes want naast de beige kleur hangt hij ook in het koraal in mijn kast.

5. Brunch ready

Nog zo’n heerlijk tweedelig broekpak dat ik bij me had is dit roestbruine pak van SHEIN. Ideaal om te dragen tijdens een brunch voordat je naar het zwembad gaat. De set draag ik in een maat 0XL/44. Beiden vallen volgens maat maar de top raad ik niet meteen aan bij een cupmaat van F+. Voor de juiste ondersteuning heb je dan echt een bh met bandjes nodig tenzij je het geen probleem vindt als ze iets hangen want er is voldoende stof voor een juiste bedekking.

Hoop dat je het leuk vond om mee te kijken in mijn favoriete plussize zomeroutfits van mijn laatste trip. Wat is jouw favoriete outfit?

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer plussize zomeroutfits? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *