Persoonlijk

Maandverslag maart 2024

We zijn weer een maand verder en dat betekent dat we vandaag even terugkijken. Want wat is er allemaal gebeurd in maart? Ik neem je graag weer mee op pad in dit maandverslag maart.

En om maar meteen met de deur in huis te vallen, maart was niet zo heel bijzonder. Dit maandverslag zal dus niet zo uitgebreid zijn als de vorige, maar ik neem je alsnog mee. De belangrijkste gebeurtenissen? De eerste zonnestralen van dit jaar, drankjes met vrienden, onze eerste trouwdag én tijd met familie.

De maand beginnen we gemotiveerd met een ingeplande content dag samen met Merel. We maken wat outfit foto’s voor de blog én brainstormen samen over haar rondreis. Afgelopen dinsdag is zij vertrokken op haar rondreis door Azië en op haar instagram pagina neemt ze je mee!

Verder ging ik, vernieuwend, weer eens een middag winkelen. Tijdens de content middag kwam ik erachter dat een van mijn broekpakken te wijd is geworden en deze moest dus vervangen worden. Zeker gezien ik dit pak wilde dragen tijdens een excursie op onze volgende vakantie. Die en een bikini top moesten nog snel gekocht worden. Het broekpak vond ik niet, maar de top wel gelukkig.

Helaas hebben we de hele maand niet kunnen sporten. Chiel was enorm verkouden, zijn symptomen leken een beetje op kinkhoest maar zeker weten doen we het niet. Doordat hij ieder kwartier een flinke hoestbui kreeg was de sportschool geen fijne plek. En ik lift mee op zijn abonnement dus kan niet naar binnen zonder hem. We gaan het sowieso vanaf volgende week weer oppakken, maar ik zat net in de opbouw de denk dat ik nu weer op stilstand zal zitten.

Gelukkig werden de hoestbuien wel op tijd minder intensief waardoor onze geplande trip naar Egypte door kon gaan. Voor onze trouwdag hadden we besloten om even een paar dagen weg te gaan. Heerlijk relaxen op een all-inclusive resort te genieten van de zon, zee en natuurlijk cocktails! We verbleven hier 8 dagen en binnenkort zal ik je uitgebreider meenemen door onze reis.

De avond voor pasen vlogen wij terug zodat we de volgende ochtend gezellig konden aanschuiven bij de paasbrunch. Mijn kant van de familie heeft dit jaar niets georganiseerd, maar bij Chiel wilden ze wel iets doen. We hebben de vakantiefoto’s en verhalen gedeeld, weer voldoende gegeten en een paar rondes paaseieren zoeken. Een lekker dagje maar voor ons wel iets te intensief zo na een dagje reizen.

Gelukkig stond er dus 2e paasdag niks gepland en konden we lekker thuis blijven en wat was weg werken. Daarmee sluiten wij maart af en hopen we dat april iets meer brengt zodat ik weer meer te delen heb dan werk, vakantie én winkelen.

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *