Beauty

Review: L’Oréal True Match foundation (5.D/5.W)

Voor de bruiloft had ik besloten om zelf mijn make-up te doen. Daarom was ik eerder dit jaar opzoek naar een lichte foundation die naast een juiste match met mijn huidskleur ook budgetproof zou zijn. Die foundation vond ik bij de Kruidvat in het L’Oréal Paris schap tijdens een aanbieding.Ik nam de L’Oréal True Match Foundation mee en betaalde hier €9,- voor. Deze lijn bevat meer dan 25kleuren waardoor er voor iedereen iets tussen zit. Ik gebruik de 5.D/5.W en neem je graag mee in mijn ervaring!

Verpakking + Formule

De L’Oréal True Match foundation verpakking is gemaakt van glas met zilverkleurige accenten. Dit geeft een luxe uitstraling maar maakt de flacon erg kwetsbaar. Helaas heb ik de gevolgen daarvan meegemaakt. Verder bevat de flacon een pompje waarmee je makkelijk en hygiënisch kunt doseren.

De foundation bevat veel huidverzorgende ingrediënten en SPF 17 wat zorgt voor een lichte bescherming tegen de zon. De L’Oréal True Match foundation is gebaseerd op waterbasis en zorgt daardoor voor een lichte dekking. Als laatste bevat de formule hele fijne glittertjes die bijdragen aan een gezonde glow.

L’Oreal True Match Foundation 5.D/5.W

Zoals ik eerder in dit artikel al benoemde gebruik ik van de L’Oréal True Match collectie de kleurnummer 5.D/5.W. Deze code bevat een warme ondertoon wat perfect matcht met mijn huid. Twijfel je of jouw huid een warme of koude ondertoon bevat? Een makkelijke truc om hierachter te komen is door te kijken naar je aderen. Zodra deze paars/blauw van kleur zijn heb je een koele ondertoon, zijn ze groen dan is jouw ondertoon warm. Ook kun je een neutrale ondertoon hebben dan zullen je aderen paars/blauw én groen ogen.

Mijn ervaring

Bij aankoop van de foundation was ik erg sceptisch, maar eenmaal thuis bleek dat het merk haar beloften waar maakt. De foundation matcht perfect met mijn huidskleur. De structuur van de foundation is totaal niet dik en is daardoor goed te blenden. Voor een fijne dekking heb je niet meer dan één laag nodig. Dit maakt dat de foundation erg licht aanvoelt op je gezicht.

De huidverzorgende ingrediënten zorgen ervoor dat mijn huid na het dragen niet droog aanvoelt. Wat ik een enorme pluspunt vind. Helaas heb ik, door mijn vette huid, einde van de dag wel last van een glanzend voorhoofd. Dit ga ik tegen door in de ochtend gebruik te maken van een matterende setting poeder.

Desondanks ben ik erg tevreden over de L’Oréal True Match foundation en zal hem zeker opnieuw aanschaffen.

Heb jij de L’Oréal True Match foundation ook al eens geprobeerd? Of ben je nog van plan om hem te proberen? Laat het weten in de reacties!

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer budgetproof beauty tips? Je vind ze op mijn Beauty pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *