Persoonlijk

Maandverslag juli 2023

Juli was, net zoals het weer, erg wisselend. We zijn de maand begonnen onder de Griekse zon maar eindigden met typisch Nederlandse buien. Ondanks het tegenvallende weer was het een mooie maand en dus neem ik je graag weer mee in mijn maandverslag juli 2023!

Zoals ik al benoemde begonnen we deze maand onder de Griekse zon. Vanuit Santorini zijn we doorgetrokken naar Mykonos waar we de tijd namen om te ontspannen. Bewust hebben we op deze volgorde geboekt omdat Santorini meer bezienswaardigheden heeft dan Mykonos. In de eerste 5 dagen van deze maand vond je ons bij het zwembad, op Paradise Beach en dansend op een feestboot.

Op 6 juli vlogen we terug naar Nederland. Bij terugkomst aten we bij mijn schoonouders, haalden ons trouwalbum op én deden de volgende dag een nieuwe aankoop. Eerder deelde ik al met je dat we op zoek waren naar een nieuwe bank en die zoektocht is inmiddels voltooid. Helaas moeten we nog even geduld hebben. Wij kozen namelijk voor een andere stof waardoor we over +/- 12 weken pas kunnen genieten van onze aankoop.

De rest van het weekend hadden we geen verdere plannen omdat we die maandag weer mochten beginnen met werken. Die eerste week vloog zo voorbij! Gelukkig maar want dat weekend hadden we plannen met vrienden en gingen naar de Nijmeegse zomerfeesten. Dit was een gezellige avond en die moest ik natuurlijk afsluiten met churros.

Verder rondde Chiel deze maand zijn Hornbach periode af omdat hij sinds 1 augustus is begonnen met een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe stap in zijn carrière moest gevierd worden en dus sloten we zijn laatste werkdag af bij ’t Zusje. Cheers to new beginnings!

Naast dit moment had ik het laatste weekend van juli het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus. Zij trouwt in september en dat moest uiteraard gevierd worden. We volgden een cocktailworkshop en gingen uit eten in Hengelo. Zo’n workshop is zeker een aanrader en naderhand kun je je thuis uitsloven met een nieuwe manier van inschenken!

Dit was het dan weer voor dit maandverslag juli, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *