Persoonlijk

Maandverslag augustus 2023

Augustus is voor ons ieder jaar weer een hectische maand en dat was dit jaar niet anders. Deze maand bevat voor ons zes verjaardagen en dit jaar kwam daar ook nog de nieuwe baan van Chiel, momenten met vrienden en aanpassingen in huis bij. Je kunt stellen dat we ons niet hebben hoeven vervelen en dus neem ik je graag weer mee in mijn maandverslag augustus 2023!

De maand begint rustig en ik ga op vrijdag uit eten met een vriendin. We hadden elkaar al een paar maanden niet meer gesproken en hadden dus genoeg om bij te kletsen. Vanuit werk ga ik door naar het centrum waar we een plekje hebben gereserveerd bij Yume. Wake me up voor sushi! Ik kies er die dag voor om mijn favoriete jumpsuit aan te doen en combineer hem met een blazer.

De dag erna hebben we de verjaardag van ons nichtje, ze wordt 3! We zijn er in de ochtend en gaan naderhand sporten bij de basic fit. Die avond komen vrienden langs en hebben we een spelletjes avond. Ik vind het altijd heerlijk zo’n gezellige avond thuis en maak dan graag een uitgebreid borrelplankje. Die zondag luieren we heerlijk op de bank met een goede serie.

Doordeweeks zijn we uiteraard aan het werk en gebeurd er dus weinig bijzonders. We gaan steeds vaker naar de sportschool, Chiel werkt in de avonduren aan onze nieuwe schutting en ik probeer nieuwe (koolhydraatarme) gerechten uit. Het afvallen ging vorige maand goed maar deze maand sta ik stil in gewicht. Wel merk ik verandering in mijn figuur en probeer daar meer op te focussen.

Ook mijn oma is deze maand jarig. Dus op haar verjaardag gaan we langs met een gebakje en een mooie bos bloemen. Ook heb ik voor haar foto’s geprint van de bruiloft en een mini fotoboek gemaakt. Zo kan ze wanneer ze wil even bladeren door deze bijzondere dag. De avond voor haar verjaardag zijn we weer met vrienden. Zij staan op de camping en daar is een feest waar we in de avond heen gaan. Onverwachts was het erg gezellig en bleven we langer dan verwacht. Geslaagd avondje dus!

De laatste weekenden van augustus staan ook weer in het teken van verjaardagen. Mijn zusje wordt op de 18e 25 en dus moet dat uitgebreid gevierd worden en de week daarna is mijn schoonzus jarig. Chiel gaat alleen naar haar verjaardag omdat ik met een vriendin op stap ben. Samen gaan wij naar de Maarkelsefeesten. In de middag worden we nat geregend maar gelukkig blijft het in de avond droog. Dus na wat gegeten te hebben en weer opgedroogd te zijn is de avond toch nog succesvol.

Dit was het dan weer voor dit maandverslag augustus, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *