Persoonlijk

Maandverslag oktober 2023

Wat vliegen de laatste maanden toch voorbij! Een paar keer knipperen en ineens zitten we alweer in een nieuwe maand. Deze maand bevatte een aantal last minute feestjes, momenten met vrienden en nog meer veranderingen in ons interieur. Laten we snel samen door scrollen in mijn maandverslag oktober 2023!

Ik begin de maand met een extra vrije dag omdat een van ons thuis moet blijven vanwege een grote levering. Op dit moment wachten we al meer dan drie maanden en ik had dan ook de hele dag gezonde spanning. Voor de regelmatige lezer en de Instagram volger is het al geen verassing meer, maar begin deze maand kwam onze nieuwe bank EINDELIJK binnen!

Onze vorige bank was nog goed maar paste gewoon niet meer bij de rest van het interieur. Daarom besloten we dat het tijd was voor een nieuwe en zijn zo blij met het eindresultaat. Sinds de komst van onze bank voelt de woonkamer meer als één geheel. Daarnaast kom ik ook elke dag met een bepaalde trots thuis en voel mij enorm dankbaar dat ik in de positie ben om een bank als deze te kunnen betalen.

Het eerste weekend gebeurd er eigenlijk vrij weinig en na een drukke periode vind ik dat erg fijn. Dit weekend gebruiken we dan ook om even lekker te rommelen in en rondom het huis en goed in kaart te brengen wat er de komende maanden nog gedaan moet worden. We hebben veel plannen en ik zal je gaandeweg mee nemen in alle ontwikkelingen. Zowel op de blog als op mijn Instagram.

Het daaropvolgende weekend is daarentegen wel volgepland. Die zaterdag heb ik afgesproken met mijn vriendin Merel voor een gezellige borrel middag/avond. Ze is er rond 14.30 waarna we eerst naar de winkel gaan om boodschappen te doen. Vervolgens maken we thuis appelflappen met appels uit haar ouders hun tuin én een pumpkin spice latte. Ook heeft Merel een vlog gemaakt van onze reis naar Praag en dus bekijken we die. In de avond genieten we van een zelfgemaakte borrelplank, een ready to serve Pornstar Martini van de Kuyper en pakken we om 23.00u de bus naar Apeldoorn om gezellig samen uit te gaan.

Rond een uur of 4 in de nacht haalt Chiel ons op. De volgende ochtend is een typische zondag. We ontbijten met american pancakes waarna Merel weer op huis aan gaat. Verder doen Chiel en ik boodschappen, een beetje boodschappen en rijden we in de avond naar Apeldoorn voor een bijzondere filmavond. We hadden een drive-in cinema gepland en gingen naar The Greatest Showman. Een film die we beiden nog niet hadden gezien. De film was prachtig en de ervaring van een drive-in cinema GEWELDIG!

Het derde weekend hebben we wel plannen maar een stuk minder dan het weekend daarvoor. Zaterdag is Chiel aan het snoeien in de tuin bij kennissen en ben ik in huis aan het rommelen. Die middag besteed ik heerlijk aan het schrijven van artikelen voor mijn blog, stel doelen voor ’24 en bak een proeftaart voor de aankomende verjaardag. ’s Avonds duiken we lekker op de bank onder een dekentje en kijken de film the Kingsman.

Zondag hebben we met mijn zusje en zwager gepland staan om naar Walibi Fright Night te gaan Wij halen hun op uit Zwolle en gaan daarom eerst nog even op de koffie bij mijn oma. Ik heb een bijzondere band met mijn oma en ik geniet er enorm van om haar, nu ze nog leeft, regelmatig te bezoeken.

Afgelopen weekend was betreft planning aardig vergelijkbaar met het weekend daarvoor. Op zaterdag helpt Chiel zijn tante bij het snoeien van de tuin, ben ik in het huis aan het rommelen en tussendoor aan het bloggen. Ook bak ik een cheesecake en kijken we in de avond geen film maar en kijken we in de avond geen film maar dansen we op de foute party.

Op het werk heb ik ook de spiegel gevonden en maak ik regelmatig een foto selfie. Vooral wanneer ik een outfit draag waar ik mij lekker in voel zoals onderstaanden.

Verder was oktober niet echt een bijzondere maand. Doordeweeks werken we overdag en sporten we in de avonduren. Daarnaast ben ik begin van de maand begonnen met het voedingsschema van het programma the New Food. Ondanks dat ik mij door dit programma erg goed voel heb ik na week drie besloten om ermee te stoppen. De hoofdreden omdat de boodschappen verdubbelden in prijs was ik zonde vind maar ook dat ik niet weg ben van alle recepten. Daarom besluit ik mijn oude methode weer op te pakken en dat is met een succesvol resultaat. Ondanks alle feestjes en etentjes deze maand weet ik toch nog wat kilo’s af te vallen en maak ik ook gezondere keuzes.

Dit was het dan weer voor dit maandverslag oktober, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *