Food

Restauranttip: Valencia Deventer

Vorige maand ging ik samen met een vriendin naar Valencia. Nee niet de stad in Spanje, maar het tapas restaurant in Deventer. Dit restaurant stond al een beste tijd op mijn bucketlist en die kan ik nu eindelijk afstrepen. Met hoge verwachtingen stapte ik na een werkdag naar binnen en ik neem je graag mee in mijn ervaring.

Unlimited Monday

Elke maandag kun je hier genieten van een unlimited monday. Dat klonk ons als muziek in de oren en dus reserveerden wij een tafel voor de maandag.

Bij aankomst bestelden we een karaf water en beiden een glas frisdrank. Iemand van de bediening legde ons het concept uit en raadde aan om per ronde 1 gerecht p.p. te bestellen. Omdat we toch alle tijd aan onszelf hadden volgden we dit advies braaf op. Eerst deelden we een broodplankje. Vervolgens hebben we gerechten zoals [….] bestelt. De vriendin waar ik mee op pad was vond het bijzonder om haar pizza te moeten knippen. Maar dit vond ik dan weer een leuke out of the box touch.

Het uit serveren van onze gangen ging erg snel. Maar misschien voelde dat ook zo door de vele gespreksstof die we hadden. Uiteindelijk hebben we in 2,5 uur ongeveer 6 rondes gehad. De laatste 2 bestelden we gerechten om te delen anders waren het er zeker 8 geworden maar we raakten al aardig vol. Overigens zijn de porties groot genoeg om te delen en anders bestel je het, met unlimited monday, gewoon nog een keer!

Valenica Deventer de inrichting

Vanaf het moment dat je naar binnen stapt bij Valencia Deventer is er genoeg te zien. Bij binnenkomst kun je niet om de sfeervolle ronde bar heen en vanaf dat moment komt er nog veel meer langs. Gepersonaliseerde biertanks, een transparante vloer en een imposant reuzenrad. Naast deze Eye-catchers beschikt het restaurant over een fijne mediterrane ambiance en is zelfs het toilet een parel om te zien!

Meerdere arrangementen

Naast het unlimited monday arrangement biedt Valencia Deventer nog veel meer leuke arrangementen! Ben je verzot op oesters of wil je dit juist een keer uitproberen? Dan is de oester Sunday iets voor jou. Ook bieden ze een high tea/wine aan en kun je regelmatig genieten van een diner en dance-show (Viva Valencia).

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer restauranttips? Je vind ze op de food pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *