Europa, Reizen

Onze plannen voor Londen

Na vijf jaar verlangde ik zo erg naar de smaak van Nando’s kip dat we spontaan besloten om een weekendje weg naar Londen te boeken. Naast dit ‘culinaire’ hoogtepunt kozen we ervoor om gelijk drie dagen bij te boeken. Ik neem je graag mee in onze plannen voor ons Londen avontuur.

Maar laten we even serieus beginnen. Die craving naar Nando’s kip was misschien de aanleiding voor onze allereerste stedentrip van ’24, maar het boeken gebeurde niet overhaastig. We namen de tijd om ervoor te zorgen dat onze spaarrekening het aankon, zochten naar voordelige reisopties en een betaalbare accommodatie. Zodra we een betaalbare driedaagse reis naar Londen hadden samengesteld maakten we onze boeking definitief en begonnen met de plannen voor onze Londen avontuur.

Om optimaal te profiteren van onze driedaagse reis naar Londen, hebben we gekozen voor een vroege heenvlucht en een late terugvlucht. Om kosten te besparen, hebben we geen handbagage geboekt en stoppen al onze benodigdheden in twee rugzakken. Hierdoor kunnen we direct vanaf het vliegveld beginnen met onze vakantie, zonder eerst naar het hotel te hoeven.

Dit wordt mijn vijfde bezoek aan Londen, waarbij ik bij elk bezoek de bekendste bezienswaardigheden heb gezien en ontdekt. Daarom besluiten we deze keer op zoek te gaan naar de verborgen parels van de stad. Omdat de Big Ben sinds vorig jaar uit de steigers is, kunnen we die natuurlijk niet overslaan. En aangezien we toch in de buurt zijn, is het een goed idee om ook de London Eye nogmaals te bezoeken.

Naast deze iconische bezienswaardigheden kijk ik ook uit naar het verkennen van Notting Hill, het proeven van de smaken van Borough Market en het bijwonen van de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace. Maar, bovenal verheug ik me er gewoon op om te genieten van mijn tijd in Londen.

Voor food liefhebbers is Londen een waar paradijs. Onder onze plannen voor Londen vallen dan ook het bezoeken van enkele foodmarkets, zijn we vastberaden om te genieten van een klassiek Engels ontbijt en houden we een bezoek aan een authentieke pub als optie. Maar het hoogtepunt van deze culinaire reis is ongetwijfeld het moment dat we bij Nando’s gaan eten. Nu maar hopen dat het net zo smakelijk is als ik me herinner.

Onze plannen voor Londen zijn misschien erg basic, maar dat is omdat we samen al een keer zijn geweest. Deze trip is dus puur om nog een keer te genieten van al het moois dat Londen te bieden heeft.

Heb jij nog tips die we echt moeten toevoegen aan onze plannen voor Londen? Let me know!

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd hoe onze 3-daagse trip naar London gegaan is? Houd mijn travel pagina in de gaten!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *