Fashion

Nieuwe chunky Steve Madden sneakers

Er is een nieuwe trend gaande in de sneakers commuinity en eerlijk hier moest ik even aan wennen. Maar toen ik deze chunky sneakers van Steve Madden tegenkwam was ik verkocht. Onlangs waren ze in de aanbieding en dat gaf mij een reden om mijn schoenenstash uit te breiden. Een goede reden toch? Anyways, bij de Nelson schoenen kocht ik dus de Steve Madden Possession-E dames sneakers. IN dit artikel laat ik ze graag aan je zien.

Met deze chunky sneaker maak je deze zomer een echte statement. Wat voor een outfit je ook kiest om ze mee te stylen, ze zullen zeker opvallen. Verder dragen deze chunky Steve Madden sneakers enorm comfortabel. Zo bevatten ze een foam-voetbed voor een goede demping en zijn ze voorzien van een gewatteerde enkelkraag rond de hiel.

Een fijn bijkomend voordeel van deze Steve Madden Possession-E sneakers is dat ze duurzaam geproduceerd zijn. Dit door de combinatie te gebruiken van gerecycled polyester en mesh-textiel.

Wat vind jij van deze chunky Steve madden sneakers? 

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer outfits? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *