Fashion

Lookbook: Minidress van Shein

Vorige maand boekte ik mijn tweede vakantie van 2024, en de bestemming? Egypte! Terwijl de voorpret begon, kon ik niet anders dan alvast nadenken over mijn vakantie-outfits. Een perfect excuus om wat nieuws te shoppen en mijn koffer te vullen met een stijlvolle Egyptische garderobe. Op mijn wenslijst stonden al enkele items van vorig jaar, en uiteindelijk kon ik de verleiding niet weerstaan om drie prachtige jurken te bestellen, waaronder deze two-piece minidress van Shein. In dit artikel laat ik hem graag aan je zien. Lees je mee?

Toen ik deze jurk vorig jaar voorbij zag komen dacht ik meteen: dit is iets voor mij! Op dat moment was ik 14 kilo zwaarder en zou mij er niet comfortabel genoeg in gaan voelen dus liet hem hangen in mijn wenslijst. Dus toen ik vorige maand een nieuw Shein bestelling plaatste én zag dat deze voor de helft van de prijs wegging moest ik hem gewoon toevoegen.

Het aansluitende model en de khaki kleur van deze minidress van Shein spreken me enorm aan! Daarnaast vind ik de subtiele split aan de voorkant bijdragen aan een speels effect. En verbaasd het mij enorm dat hij ondanks de stretchstof niet heel erg tekend op de vollere plekken van mijn figuur. Hoewel ik nog twijfel over de roklengte voor mijn aankomende reis naar Egypte, ben ik er zeker van dat deze jurk een favoriet wordt tijdens de Nederlandse zomer!

Wat vind jij van deze look?

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer midsize outfits? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *