Persoonlijk

Maandverslag februari 2024

Happy 1st of March! Een paar keer knipperen en we zitten al weer in de derde maand van dit nieuwe jaar. Eens kijken wat de afgelopen maand ons allemaal heeft gebracht. Ik neem je graag weer mee in een maandverslag februari.

Maar first things first, want het is mij zeker niet ontgaan dat ik vorige maand vergeten ben om een maandverslag van januari te delen. Mocht je deze gemist hebben dan neem ik je graag even in een vogelvlucht mee door een mini-maandverslag januari.

De eerste maand van 2024 heb ik gebruikt om op te kunnen starten. Zowel persoonlijk als zakelijk zijn er verschillende doelen gesteld waar ik dit jaar mee aan de slag wil gaan. Om deze doelen te visualiseren heb ik voor het eerst een moodboard opgesteld en als whatsapp achtergrond ingesteld. Verder had ik een weekend weg met vriendinnen naar Eindhoven waar we gingen winkelen en een avondje uit gingen. Enorm leuke tip: Tokyo by Night een karaoke lounge bar die sinds kort is geopend in Eindhoven.

Eind januari was het tijd voor onze eerste vakantie van 2024. We vertrokken voor een weekendje naar Londen! Voor mij is Londen dé favoriete bestemming voor een stedentrip, en dit was alweer mijn vijfde bezoek aan deze prachtige wereldstad. Opnieuw genoten we van de vele bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft, en natuurlijk kon een blik op de Big Ben niet ontbreken. Als kers op de taart viel mijn verjaardag ook tijdens deze trip en dus vierden we die geheel in style bij het Prada caffé.

En nu gaan we verder met de maand waar dit verslag eigenlijk over gaat: februari. Voor ons was het, in vergelijking met vorige maand, een relatief rustige maand. Er is dan ook eigenlijk niet zo veel gebeurd. Eind januari besloot ik mezelf een cursus cadeau te doe die (hopelijk) zal bijdragen aan het behalen van een van mijn gestelde doelen. Vrijwel al mijn vrije tijd vorige maand ging naar het doornemen en toepassen van de stof. Het was heerlijk om er zo intensief mee bezig te zijn, en hopelijk zullen de eerste stappen die ik heb gezet snel vruchten afwerpen.

Ook probeerden we deze maand iets nieuws uit in de sportschool en begonnen we onze dagen extra vroeg. Je vindt ons nu twee keer in de week om 05.30 uur in de sportschool. Voor Chiel is dit nog flink wennen, maar ik vind het heerlijk! Zo merk ik dat ik veel meer kracht heb, mijn energie niveau over de dag beter is en mijn workouts dus ook beter verlopen omdat het een stuk rustiger is.

Maar naast werken aan mijn doelen was er ook zeker tijd voor wat ontspanning. Zo heb ik twee gezellige avonden gehad met vriendinnen. Heerlijk om even lekker bij te kletsen en te genieten van een wijntje. Enorm leuke tip voor wanneer je in Apeldoorn bent: Rembrandt wijnbar. Hier vind je een fijne huiselijke sfeer en bij het bestellen van een borrelplank krijg je zeker waar voor je geld!

Ook in Deventer kun je heerlijk borrelen. Mijn favoriete tentjes zijn hier Hans en Grietje (neem de nacho’s), St. Tropez en Engel & Bengel. Wij zaten bij Hans & Grietje en helaas sloegen we de nacho’s over en kozen voor de pulled chicken en een borrelplank. Beiden waren niet naar onze smaak en raden wij dan ook niet aan. Maar voor nacho’s en een fijne service is dit alsnog the place to be.

Wij doen niet aan Valentijnsdag maar we besloten later in de maand wel om een klassieke date night te plannen. Al jaren hadden we het erover om weer eens te gaan bowlen, tijd om dat idee nu maar eens uit te voeren. Na het bowlen deden we nog een afsluitend drankje bij het Stadscafe in Apeldoorn. Voor deze avond droeg ik deze prachtige jumpsuit die ik de avond daarvoor kocht bij de C&A.

Hoofdzakelijk bestond februari dus uit werk, maar er was ook voldoende tijd voor ontspanning en mooie momenten met vrienden.

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *