Food

Restaurants in Eindhoven: hier wil je eten

1. Zoet en Zout

Restaurant Zoet & Zout vind je midden in het hart van Eindhoven, waar je iedere dag tussen 09.00 en 20.00 uur kunt genieten van een uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerkaart. De menukaart biedt een perfecte balans tussen zoete en hartige gerechten. De gebruikte ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en een ware traktatie voor de smaakpapillen.

Adres: Nieuwstraat 40, 5611 DB Eindhoven 

2. Restaurants in Eindhoven: Pizza Beppe

Voor een echte Napolitaanse Pizza hoef je niet meer te reizen naar Napels. Op meerdere locaties in Nederland vind je restaurant Pizza Beppe. Pizza bakken nemen ze hier erg serieus en daarom zijn zij ook het eerste pizzarestaurant in Nederland met het ‘Associazione Verace Pizza Napolitana’-keurmerk. Dit keurmerk krijg je niet zomaar en dat proef je!

Voor de verrukkelijke pizza’s van Pizza Beppe hoef je niet helemaal naar Eindhoven te reizen. Het restaurant heeft ook vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Hilversum. De restaurants zijn populair en dus is het aan te raden om vooraf te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
Adres: Willemstraat 1D, 5611 HA Eindhoven

3. Teds | All day Brunch

In het centrum van Eindhoven vind je het all day brunch restaurant Teds. Het restaurant is ingericht in een huiselijke sfeer waardoor je je bij binnenkomst gelijk thuis voelt. Op de menukaart vind je heerlijke ontbijt- en lunchgerechten zoals Eggs Benedict, French toast, Croque Madam en Philly Cheese steak en klassiekers zoals een croissant of Griekse yoghurt met fruit. Ook leuk om te reserveren bij dit restaurant in Eindhoven is de Afternoon-T. Een étagère gevuld met heerlijke zoetigheden, unlimited thee en dat allemaal in een cottage core style.

Het all day brunch concept lijkt te werken want naast de vestiging in Eindhoven kun je Teds ook tegenkomen in Breda, Utrecht, Haarlem en Amsterdam. Je kunt online reserveren of gewoon binnenlopen, maar vooraf reserveren is wel aan te raden.
Adres: Nieuwstraat 28-30, 5611 DB Eindhoven

4. Restaurant Vic Kitchen & Bar

Na al het winkelen toe aan een lekkere lunch? Verlaat dan de Heuvelgalerij via de achterzijde (bij Vapiano) en loop rechtstreeks door naar dit restaurant in Eindhoven: Vic Kitchen & Bar. Op de menukaart vind je klassieke ontbijtgerechten, gezonde salades, milkshakes en borrelplanken. Binnen waan je je in een gezellige sfeer waar zich 24 zitplaatsen bevinden, dit hebben ze weten uit te breiden met drie buiten terrassen. Het terras aan de gevel is in de winter overkapt en geeft je uitzicht op het winkelende publiek wat langs komt.

Adres: Catharinaplein 17, 5611 DE Eindhoven

5. Meneer de Boer

Net zoals bij Teds kun je ook bij dit restaurant in Eindhoven na 11.00 uur nog genieten van een lekker ontbijt. Meneer de Boer bevind zich in een oud pand aan de Keizersgracht en serveert tussen 08.00 en 15.00 uur voornamelijk ontbijt gerechten. Heb je daar geen trek in? Dan kun je bij dit restaurant ook terecht voor klassieke lunch gerechten of een kop koffie. De menukaart wordt online niet prijs gegeven maar op de socials kom je gerechten tegen zoals het anti-katerontbijt, een Engels ontbijt, bananenbrood en niet geheel onbelangrijk American Pancakes!

Bij Meneer de Boer is het zoete inval en dus is het gokken of er plek is. Helaas was dit niet het geval tijdens ons weekend in Eindhoven en dus zullen we zeker nog eens terugkomen voor een derde poging.
Adres: Keizersgracht 20, 5611 GD Eindhoven

Ga je binnenkort naar Eindhoven? Goed om te weten dat het (shopping) centrum niet heel bijzonder is. Maar voor de foodies onder ons is het een echte walhalla. Plan dus vooral genoeg tijd in om bij meerdere van bovenstaande restaurants in Eindhoven plaats te nemen.

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer restauranttips? Je vind ze op de food pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *