Persoonlijk

Maandverslag: Oktober 2022

De eerste vrijdag van de maand en dat betekent tijd voor een terugblik op de 10e maand van het jaar! Kijk je snel mee naar mijn maandverslag oktober?

We begonnen de maand goed met de verjaardag van mijn tante. Daarvoor moesten we last minute nog even een cadeau kopen en dus gingen we winkelen in Zwolle. Omdat we nog wat tijd over hadden besloten we even iets te gaan drinken en eten bij WannaWaffle. We deelden een zoete en hartige waffel en ik nam een chai latte voor erbij.

Die maandag erna hadden we een loveshoot ter voorbereiding van de bruiloft op de planning staan. Deze shoot is ook met de fotografen die onze dag vast leggen en daardoor konden we op een leuke manier alvast aan elkaar wennen. Twee weken later hadden we de foto’s binnen en die kunnen we super verwerken in de uitnodigingen en de bruiloftsbedankjes.

Op het werk hadden we wat te vieren en dus popten we op vrijdag een fles champagne open. Vervolgens haalde Chiel mij op en gingen we in het centrum van Apeldoorn samen wat drinken.

Zaterdag had ik een lange dag voor de boeg. Om 07:00 uur stapten we in de auto, bracht ik Chiel naar het werk en reed ik vervolgens door naar mijn zusje en nichtje. Met zijn drieën gingen we richting Rotterdam op jacht naar een outfit voor beiden meiden voor mijn bruiloft. Beiden zijn geslaagd bij dezelfde boetiek waar ook mijn trouwjurk gehaald is en over 12 weken mogen we ze ophalen!

Een week later reden we naar Veeningen om onze trouwringen op te halen! Ze zijn exact geworden zoals we in gedachten hadden en we kunnen niet wachten tot ze definitief om mogen.

Naast al het winkelen hebben we ook de trap in huis opnieuw aangepakt. Ik kon toch niet wennen aan de ’taupe’ kleur op de treden en dus wordt hij gewoon simpel wit. Volgende maand kan ik hopelijk het eindresultaat met je delen! Maar voor nu moet je het doen met de bovenstaande before foto.

Dit was het voor deze maandverslag oktober, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vind ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *