Persoonlijk

Maandverslag april 2024

Zoals je gewend bent neem ik je op de eerste vrijdag van de maand graag nog even mee in de vorige maand. Daarom vind je ook vandaag een nieuwe maandverslag april. Deze maand probeerde ik mijn weg te vinden in een nieuwe baan, zette de volgende stappen in mijn UGC carrière en plande ik een hoop gezellig en vooral lekker dingen. Kijken jullie met mij mee?

De maand april begint natuurlijk op tweede paasdag. In mijn maandverslag maart liet ik je al zien wat wij deden op de eerste, maar tweede bleven we lekker thuis. We waren overigens net terug thuis van onze vakantie naar Egypte en hadden nog geen tijd gehad om de koffers uit te pakken.

De dagen daarna ging Chiel weer aan het werk en had ik nog een week extra vrij. Vlak voor de vakantie heb ik namelijk mijn baan als Consultant Zakelijke Dienstverlening ingeruild voor een nieuwe uitdaging als Backoffice HR medewerker. Dichterbij huis en weer voor 32 uur zodat ik meer tijd heb om mij te focussen op mijn eigen bedrijf.

De laatste weken ben ik druk met het volgen van een inwerktraject en probeer ik mijn plek te vinden in de organisatie. Het is wel bijzonder hoe snel een nieuwe omgeving went, want het voelt haast al normaal. Helpt dan ook dat ik terecht ben gekomen in een fijn team.

Deze maand heeft de zon zichzelf ook een paar keer laten zien en dus konden Chiel en ik een paar keer op pad met de motor. Tijdens een van deze tripjes zijn we samen naar Arnhem gegaan. Even lekker genieten van de binnendoor wegen, winkelen in het centrum en lekker eten bij HOEK.

Ook gingen we een middag wandelen met een ezel. Dit was een spontaan idee gezien we last minute aanschoven bij de zondagmiddag planning van mijn schoonzus, zwager en de nichtjes. Met zijn zesjes liepen we langs binnen weggetjes en hadden als extra gezelschap dus een ezel bij ons.

Naast deze twee spontane uitstapjes. Staat dit maandverslag april ook zeker in het teken van eten. Ik geloof dat we deze maand zo’n 9 keer buiten de deur hebben gegeten. Spontaan sushi omdat ons favoriete restaurant dicht gaat, lunchen aansluitend op een wandeling of winkelen, hamburgers, pannenkoeken en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Ook hebben Chiel en ik deze maand iets nieuws geïntroduceerd: Verassingsdates. De controle freak dat ik ben plan ik altijd weken vooruit iets en daardoor krijgt Chiel de kans niet. Is dan ook niet nodig. Door elke maand de ander ‘verantwoordelijk’ te stellen in een vast weekend heeft hij ook de kans om een keer iets te organiseren.

April was mijn maand en met veel plezier verraste ik hem met een wellness arrangement bij Van der Valk Hotel Lelystad. Om hem op het verkeerde spoor te zetten reden we eerst naar Batavia stad, stapten wat winkels in en vervolgden daarna de weg naar het hotel. Het wellness arrangement bevatte een 30 minuten float sessie, toegang tot de sauna’s, 3 gangen-diner én toegang tot het ontbijtbuffet. Dit heb ik aangevuld met een late check out tot 5 uur en een Sky High Tea. In deze TikTok neem ik je verder mee in onze ervaring.

Hoe het gaat met mijn dieet? Dat had beter gemogen. Desondanks zit ik (gelukkig) inmiddels wel weer 2kg onder mijn begin gewicht van de vakantie en dus zit er weer wat progressie in. Het zit hem allemaal in de balans en gelukkig hebben we onze ritme in de sportschool weer gevonden. En stonden de laatste weken weer twee keer in de week vroeg op om te sporten.

Vorige maand hoopte ik dat april meer vernieuwende zaken met zich mee zou brengen. Maar op dit moment vormt mijn leven zich nu eenmaal door werk, uitstapjes, getaways én shopping spree’s. Desondanks hoop ik dat je er ook deze keer van hebt genoten om mee te kijken in mijn maandverslag april 2024.

ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *