Fashion

Lookbook: Witte Dr. Martens (vegan)

Ben jij momenteel op zoek naar een nieuw paar Dr. Martens? Ik heb hét paar voor je gevonden! Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuw paar toen ik een paar maanden geleden deze vond op de website van Sacha. In dit artikel laat ik je deze vegan witte Dr. Martens zien samen met een casual office outfit. 

Volgens mij is iedereen wel bekend met het merk dr. Martens. Het is denk ik het eerste, en daarmee bekendste, merk waar je aan denkt als je jouw zoektocht naar veterlaarzen begint. Inmiddels hebben ze een gigantische collectie die verder gaat dan laarzen en zijn hun schoenen in allerlei kleuren, modellen en maten te verkrijgen.

Drie jaar geleden kocht ik mijn eerste paar Dr. Martens en dat zijn mijn meest gedragen schoenen. Dus in de zomer wilde ik een nieuw paar aanschaffen zodat ik er rond de herfst profijt van zou hebben. Door de aanbieding bij Sacha stuitte ik op een wit paar en bestelde ze. Ik kocht deze witte Dr. Martens Vegan 1460 Bex Mono Kemle White. De boots zijn spierwit incl. de stiksels, bevat een gebleekte AirWair hiellus en iconische AirWair-zool.

Door de witte kleur zijn het de perfecte boots voor de zomerse seizoenen. Daarom vind ik het wel spannend om ze ook in de koude seizoenen te dragen. Ik zal ze dus ook minder dragen de komende tijd dan dat ik met mijn zwarte versie doe, maar je zal ze zeker gaan zien onder mijn neutrale/lichte outfits.

Voor deze post heb ik de schoenen gecombineerd met een witte blouse en lichtblauwe jeans van de Primark. Om de outfit ideaal te maken voor deze wisselende temperaturen combineer ik het met een nette blazer van de We Fashion. Als je het mij vraagt vind ik dit de ideale casual combinatie voor een werkdag en draag dit dan ook regelmatig.

Wat zijn momenteel jouw go-to laarzen voor dit seizoen?

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer budgetproof plussize fashion tips? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *