Beauty

Review: Urban Decay Naked Heat palette

Als tienermeid wilde ik een gigantische make-up stash hebben. Sinds een jaar maak ik dat doel waar en voegde bekende merken als ABH, Urban Decay, Jeffree Star en zelfs Huda Beauty toe aan mijn collectie. Uiteraard deel ik met jou mijn gedachten over al deze gekochte producten. 

Vandaag bespreek ik met je wat mijn gedachten zijn over het Naked HEAT palette van Urban Decay. 

Het palette
Dit oogschaduw palette gaat ver als het komt tot warme tinten. Van de 12 kleuren zie je twee cool tinten en verder gaat het voornamelijk over naar de bruin/rode kant. Zoals je ziet bevat het erg veel bruin/oranje tinten. Ideaal dus voor een dagelijkse look.  

Pluspunten: 
– De pigmentatie van het palette is geweldig. Voornamelijk de lichte kleuren komen erg intens naar voren, wat ik geweldig vind. 
– Eén palette betekent niet dat je maar een enkele look kunt creëren, dus gooi je creativiteit in de strijd. 
– Te gebruiken voor iedere huidskleur! 

Minpunten:
– Ondanks het feit dat de pigmentatie perfect naar voren komt op zichzelf, doet dit het minder in combinatie met. Een prachtige smokey-eye is een grote uitdaging. Wat ik erg jammer vind voor een palette van 53 euro.

Naked Heat

Het minpunt bewijst helaas wel mijn twijfel over dit palette. Ondanks het feit dat ik het erg graag wilde was ik bang dat het niet perfect zou werken op een donkere huid. Gek genoeg staan de lichte kleuren beter dan de donkere kleuren. Dus mijn go to look: Peachy pink and a lot of glitterzz! 

Wat is jouw mening over dit palette van Urban Decay? Let me know!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *