Persoonlijk

Maandverslag december 2023

Het is gewoon alweer 2024, meiden! Hopelijk hebben jullie een goed uiteinde gehad en volop kunnen genieten van de feestdagen met je dierbaren. Net zoals vorig jaar neem ik je elke eerste vrijdag van de maand mee in een throwback naar de maand ervoor. Dus kijk je snel mee door mijn maandverslag december?

Na een paar drukke weekenden achter elkaar kiezen we ervoor om het eerste weekend van december weinig te plannen. Op zaterdag gaan we wel de deur uit voor een wandeling in de buurt en voor zondag maken we last minute toch een planning. We gaan winkelen in Zwolle, op bezoek bij oma en eten ’s avonds bij mijn oom en tante.

Wanneer de sint het land uit is, is het tijd om in de kerstsfeer te raken. Na ons ingelezen te hebben besluiten we om op zaterdag naar Oberhausen te rijden voor de kerstmarkten rondom Centro Westfield. We genieten van een curry worst, drinken eierpunch en gluhwein en kopen bijzondere kaneelbroodjes bij cinnamood. Ook zijn we nog in het reuzenrad geweest maar het uitzicht vonden we niet de moeite waard.

Wij waren met een uurtje uitgekeken op de kerstmarkt en zijn vervolgens nog een beetje gaan winkelen in het naast gelegen Westfield Centro. Deze is ook prachtig gedecoreerd in kerstsfeer en dus zeker de moeite waard om te bezoeken. Rond een uurtje of 16.00 uur is het voor ons tijd om Oberhausen te verlaten omdat we met Chiel zijn familie een etentje gepland hebben staan.

We gaan uit eten bij Braskoer in Lettele en dit is zeker een aanrader wanneer je in de buurt bent. Chiel en ik kozen het verrassingsmenu en waren erg tevreden over de gerechten die dit vier-gangenmenu bevatte.

Naast de weekendplannen ben ik deze maand voor Instagram ook bezig met mijn eigen adventskalender. De serie 24 days of festive outfits draait en door de drukte bij de post zijn 5 outfits te laat bezorgd. Deze komen gelukkig midden in de week, net een dag voordat ik in de problemen zou komen, binnen en dus ben ik in de avonduren ook druk met het filmen van outfits.

Hieronder een aantal outfits uit de serie:

December is altijd al een erg drukke maand met veel momenten met vrienden en familie. Sinds vorig jaar is daar nog een moment bij gekomen, namelijk de verjaardag van ons tweede nichtje. Dus het derde weekend van december bezoeken we mijn schoonzus en zwager om haar eerste verjaardag te vieren. Verder hebben we weinig gepland en zitten veel thuis.

Kerstweekend hebben we opnieuw geen plannen. Daardoor kan ik op vrijdag nog een last minute afspraak met mijn vriendin Merel plannen. Zij is net een paar dagen terug uit een 16 daagse reis door Vietnam en natuurlijk ben ik benieuwd naar haar verhalen. Ze komt gezellig langs, we drinken een glaasje rode wijn en delen de Louis Vuitton chocolade uit Parijs.

De rest van het weekend word er weinig gedaan en werken we toe naar de kerstdagen. Deze eerste kerstdag vieren we bij mijn oom en tante en staan in het teken van een uitgebreid diner en competitief sjoelen. Tweede kerstdag is bij Chiel zijn familie waar we gaan gourmetten en de foto’s van de bruiloft van zijn zus bekijken.

Tussen kerst en oud en nieuwe gebeurd er weinig. Ik heb geen vrije dagen opgenomen en ben dus gewoon aan het werk. Het is erg rustig en de dagen gaan daardoor traag. Oud en nieuw is ouderwets gezellig met Stefano en Dennis en dit jaar is ook Merel van de partij. Met zijn achten (er is ook een vriendin van de boys bij)maken we er een gezellige avond van en ontdekken een nieuw spel: weerwolven. Zeker een aanrader!

Dit was het dan weer voor dit maandverslag december, see you next month!

www.ernestinaelisabeth.nl

Benieuwd naar meer maandverslagen? Je vindt ze op de persoonlijk pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *