Fashion

Lookbook: Tennis skirt

Een groot deel van mijn kledinginspiratie komt van Pinterest. Heerlijk om met dit herfstige weer lekker te scrollen en in korte tijd veel inspiratie op te doen. Vorige maand stuitte ik op een outfit die ik gewoon moest hebben. Dus ging ik op zoek naar de juiste kledingitems en stylede hem samen voor mijn midsize body. Benieuwd naar de outfit? Lees snel mee!

De tennisrok en sweater heb ik gekocht op SHEIN. Inmiddels bestaat 50% van mijn kledingkast uit kledingstukken van deze webshop. Dit omdat ze een prachtige en betaalbare curve collectie hebben waardoor ik ook met mijn midsize body er stijlvol bij kan lopen.

De sweater vind ik geweldig gezien mijn relatie upgrade van afgelopen jaar. Deze zal ik natuurlijk niet veel buitenhuis dragen maar een snelle rit naar de supermarkt, ochtendwandeling in het bos of lounge avond op de bank daar is deze sweater ideaal voor.

De tennis rok zal ik vaker dragen. Deze is gemaakt van [stofinformatie] en dus heerlijk luchtig. Ideaal voor de zomer maar uiteraard ook voor de herfst wanneer je er een panty onder draagt. De Burned Orange kleur vind ik erg uniek en zeker een toevoeging aan mijn kledingkast omdat deze kleur met zoveel neutrale en basis kleuren matcht. Zo kan ik hem eindeloos door alle seizoenen heen stylen.

Voor dit artikel style ik deze look af met mijn witte Puma Mayze sneakers om de look zacht te houden. Een zwart paar was voor mijn gevoel te hard geweest.

Wat vind jij van deze look?

ernestinaelisabeth.nl


Ben je benieuwd naar meer plussize herfstoutfits? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *