Fashion

Lookbook: Ruches blouse van Ter Stal

Een tijd terug had ik alle tijd om in alle rust rond te struinen tussen de kledingrekken van Ter Stal. Inmiddels ligt de herfst/winter collectie vol op in de winkel en dus besloot ik om te gaan kijken of er nog iets voor mij tussen zou zitten. De rust om lekker te neuzen heeft geholpen want ik stapte de deur uit met een outfit.

Sinds kort ben ik weg van ruches en een groot deel uit mijn kledingkast bevat zachte kleuren. Je kunt stellen dat beige voor mij het nieuwe zwart is. Dus toen ik deze uni ruches blouse tegenkwam bij de Ter stal in een beige kleur moest en zou ik die meenemen.

De ruches op de schouders creëren niet alleen een zachte look ze, geven ook een ‘simpele’ outfit een extra touch. De blouse draag ik in een XXL, vanwege de meiden, en kost €29,99.

Naast deze uni ruches blouse van Ter Stal vond ik ook nog een heerlijke broek om mijn outfit mee af te stylen. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe flared broek, mijn huidige favoriet wordt te groot. Daarom kocht ik deze wide fit broek. Deze broek heeft een rits aan de linkerkant, maar is stretch genoeg om zo aan te trekken. Verder is de broek voorzien van een opstaande naad en sierknopen.

Door de stretch is de broek super comfortabel. Die stretch maakt ook dat ik de broek een maat kleiner kan dragen en dus nam ik hem mee in een XL. De kosten voor deze broek bedragen € 24,99. In totaal kost deze set je dus € 54,98.

Wat vind jij van dit lookje?

ernestinaelisabeth.nl

Ben je benieuwd naar meer plussize herfstoutfits? Die kun je vinden op mijn fashion pagina!

Over auteur

Ik ben Ernestina(26) en met mijn blog berichten neem ik je (wekelijks) mee in mijn leven. Hier vind je alles wat ik graag met je wil delen van een nieuwe outfit tot aan mooie reizen die ik maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *